AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekildiğini görmek

Kahve falında mısır ekildiğini görmek

Kahve falında mısır ekildiğini görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında mısır ektiğini görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş mısır görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ektiğini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek geride bırakacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında nane ektiğini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir