AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili nohut görmek

Kahve falında ekili nohut görmek

Kahve falında ekili nohut görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, aylık gelirinin artacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ekili nohut gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında ekili nohut görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili bostan görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ekili havuç görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ekili yeşillik görmek hayata küsecek duruma geleceğine, hoşluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili mısır görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet eder.

Kahve falında ekili yer görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Kahve falında ekili lahana görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, durulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir