AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili yeşillik görmek

Kahve falında ekili yeşillik görmek

Kahve falında ekili yeşillik görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ekili yeşillik gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ekili yeşillik görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek ona kavuşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ekili mısır görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekili tarlalar görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir