AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili havuç görmek

Kahve falında ekili havuç görmek

Kahve falında ekili havuç görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, işlerin yolunda gideceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında ekili havuç gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Kahve falında ekili havuç görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekili toprak görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ekili mercimek görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Kahve falında ekili tarlalar görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekili mısır görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir