AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekili tarla görmek

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ona kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ekili tarla gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek sadaka ya da zekat vereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ekili tarlada yürümek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili tarla görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir