AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili yer görmek

Kahve falında ekili yer görmek

Kahve falında ekili yer görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ekili yer gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ekili yer görmek malvarlığının artacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekili tarla görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Kahve falında ekili mercimek görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlalar görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sebze ekili bahçe görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili havuç görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ekili mısır görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir