AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili mısır görmek

Kahve falında ekili mısır görmek

Kahve falında ekili mısır görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekili mısır gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek enerjisini toplayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili mısır görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ekili arpa görmek ondan şifa göreceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili nohut görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili nane görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze ekili bahçe görmek amaçlardan sapmaya, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili yeşillik görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir