AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili bostan görmek

Kahve falında ekili bostan görmek

Kahve falında ekili bostan görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili bostan gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ekili bostan görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bostan çapalamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bostan patlıcanı görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates bostanı görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bostandan sebze toplamak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bostan görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik bostan görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şevketi bostan görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir