AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili lahana görmek

Kahve falında ekili lahana görmek

Kahve falında ekili lahana görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili lahana gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ekili lahana görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili buğday görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili patates görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili çiçek görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili arpa görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Kahve falında ekili maydanoz görmek sağlığının yerinde olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili alan görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekili mercimek görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük bir işe kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir