AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili fasulye görmek

Kahve falında ekili fasulye görmek

Kahve falında ekili fasulye görmek kazançlı işler yapılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili fasulye gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında ekili fasulye görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili patates görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili soğan görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kafasını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında ekili tarla görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ekili yeşillik görmek sıkıntılardan kurtulmaya, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekili tarlalar görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ekili domates görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir