AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili soğan görmek

Kahve falında ekili soğan görmek

Kahve falında ekili soğan görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, derin bir nefes alacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili soğan gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, çalışmalarının beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında ekili soğan görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında ekili havuç görmek işlerin kara geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında ekili mısır görmek zor durumda bırakacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili bostan görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zararların üst üste geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir