AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili patates görmek

Kahve falında ekili patates görmek

Kahve falında ekili patates görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili patates gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında ekili patates görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ekili buğday görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalettir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Kahve falında ekili tarla görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında ekili mısır görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulur.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir