AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekili tarla görmek

Kahve falında mısır ekili tarla görmek

Kahve falında mısır ekili tarla görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ekili mısır görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili tarla görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili tarlada yürümek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet eder.

Kahve falında ekili tarlalar görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir