AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili tarla görmek

Kahve falında ekili tarla görmek

Kahve falında ekili tarla görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük hatalar yapacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Kahve falında ekili tarla gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında ekili tarla görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ekili tarlalar görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ekili tarlada yürümek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir