AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili tarlalar görmek

Kahve falında ekili tarlalar görmek

Kahve falında ekili tarlalar görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, insanlara iş öğreteceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulur.

Kahve falında ekili tarlalar gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili tarlalar görmek para kazanmaya, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili tarlada yürümek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ekmek bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir