AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili domates görmek

Kahve falında ekili domates görmek

Kahve falında ekili domates görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işini layığı ile yerine getireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yönetici olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ekili domates gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında ekili domates görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekili arazi görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında ekili mercimek görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili toprak görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili nohut görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili yeşillik görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bütçesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekili maydanoz görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir