AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili buğday görmek

Kahve falında ekili buğday görmek

Kahve falında ekili buğday görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, huzurlu günler geçirileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekili buğday gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında ekili buğday görmek çok üzüntü yaşayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek büyük zararlara uğrayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ekili tarla görmek yollarını ayıracağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalet eder.

Kahve falında ekili lahana görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kısmetlerin azalacağına delalettir.

Kahve falında ekili yer görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlalar görmek hak yolundan ayrılmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir