AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ekili buğday görmek

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında tarlada ekili buğday gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ekili buğday görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili tarla görmek hayatının güzelleşeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili tarlada yürümek sevinçli ve güzel haberler alacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına inanılır.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir