AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili yeşil tarla görmek

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekili tarlada yürümek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir