AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ekili tarla görmek

Kahve falında buğday ekili tarla görmek

Kahve falında buğday ekili tarla görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday ekili tarla gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili buğday görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlalar görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlada yürümek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir