AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili arazi görmek

Kahve falında ekili arazi görmek

Kahve falında ekili arazi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ekili arazi gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında ekili arazi görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ekili tarla görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekili alan görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Kahve falında ekili patates görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında ekili havuç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında ekili maydanoz görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili soğan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ekili nohut görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir