AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili maydanoz görmek

Kahve falında ekili maydanoz görmek

Kahve falında ekili maydanoz görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, geçim derdinin son bulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekili maydanoz gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında ekili maydanoz görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ekili havuç görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlada yürümek başarılarının hiçe sayılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ekili soğan görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, aradığı kişiyi bulacağına işaret eder.

Kahve falında ekili mercimek görmek bolluk içinde yaşanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında ekili yeşillik görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir