AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili alan görmek

Kahve falında ekili alan görmek

Kahve falında ekili alan görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yenileneceğine ve can bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekili alan gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Kahve falında ekili alan görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili arpa görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek rızkından ve gelirinden olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili tarlalar görmek adeta havalara uçacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekili kabak görmek yorulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet eder.

Kahve falında ekili buğday görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ekili maydanoz görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir