AnaSayfa / Genel / Kahve falında ejderha dövmesi görmek

Kahve falında ejderha dövmesi görmek

Kahve falında ejderha dövmesi görmek gitmediği yerlere gideceğine, terfi edeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ejderha dövmesi gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz ejderhası görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ejderha görmek ekmeğinin verimli olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah ejderha görmek zenginliğe, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ejderha görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha öldürmek hem hayatının kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ejderha kafası görmek şansının açık olacağına, gün sayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir