AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ejderha görmek

Kahve falında siyah ejderha görmek

Kahve falında siyah ejderha görmek yaşamının da düzene gireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında siyah ejderha gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında siyah ejderha görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ejderha görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ejderha görmek kişinin geri planda kalacağına, işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ejderha görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı ejderha görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Kahve falında su ejderhası görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ejderha görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir