AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ejderha görmek

Kahve falında yılan ejderha görmek

Kahve falında yılan ejderha görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında yılan ejderha görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yavru ejderha görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan ejderha görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük ejderha görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında suda ejderha görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ejderha görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha ateşi görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir