AnaSayfa / Genel / Kahve falında ejderha kafası görmek

Kahve falında ejderha kafası görmek

Kahve falında ejderha kafası görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha kafası gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ejderha kafası görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ejderha görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ejderhası görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ejderha görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında küçük ejderha görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında denizde ejderha görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir