AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ejderhası görmek

Kahve falında deniz ejderhası görmek

Kahve falında deniz ejderhası görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Kahve falında deniz ejderhası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Kahve falında deniz ejderhası görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde ejderha görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ejderha görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan ejderha görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ejderha görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına tabir olunur.

Kahve falında ejderhadan kaçmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küçük ejderha görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir