AnaSayfa / Genel / Kahve falında ejderha yumurtası görmek

Kahve falında ejderha yumurtası görmek

Kahve falında ejderha yumurtası görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha yumurtası gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek rakiplerin alt edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ejderha görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında su ejderhası görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ejderha kafası görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ejderha görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde ejderha görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işarettir.

Kahve falında ejderha öldürmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir