AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ejderha görmek

Kahve falında ölü ejderha görmek

Kahve falında ölü ejderha görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, iyi halin geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ejderha gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında ölü ejderha görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek daha fazla gelire kavuşacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ejderha görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ejderha öldürmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek esenliğe kavuşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha ateşi görmek yetki ve imza sahibi olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir