AnaSayfa / Genel / Kahve falında ejderha öldürmek

Kahve falında ejderha öldürmek

Kahve falında ejderha öldürmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zor zamanlar yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ejderha öldürmek gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında ejderha öldürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ejderha görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Kahve falında ejderha yavrusu görmek işlerinde bereket olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ejderha ateşi görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru ejderha görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ejderha görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda ejderha görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ejderha görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir