AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri yol görmek

Kahve falında eğri yol görmek

Kahve falında eğri yol görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri yol gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Kahve falında eğri yol görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eğri bıçak görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek iç sıkıntınızın azalacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında eğri bilezik görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri bacak görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eğri iğne görmek böylece hayatından memnun olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eğri anahtar görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir