AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri bacak görmek

Kahve falında eğri bacak görmek

Kahve falında eğri bacak görmek dininden vazgeçmeyeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında eğri bacak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında eğri bacak görmek güven kaybına uğrayacağına, hem dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eğri anahtar görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek ancak yılmayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında eğri bina görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eğri bilezik görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eğri yol görmek iş sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu eğri görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eğri bıçak görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir