AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri bıçak görmek

Kahve falında eğri bıçak görmek

Kahve falında eğri bıçak görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalettir.

Kahve falında eğri bıçak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında eğri bıçak görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini eğri görmek ömrünün uzun olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında eğri iğne görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eğri yol görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eğri anahtar görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri bina görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çekilen acıların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında eğri duvar görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir