AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında burnunu eğri görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eğri anahtar görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğri bacak görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini eğri görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında eğri duvar görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eğri bilezik görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çevre değiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir