AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri bilezik görmek

Kahve falında eğri bilezik görmek

Kahve falında eğri bilezik görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında eğri bilezik gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında eğri bilezik görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri iğne görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğri duvar görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri bacak görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eğri kılıç görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğri anahtar görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğri bina görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir