AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini eğri görmek

Kahve falında dişlerini eğri görmek

Kahve falında dişlerini eğri görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini eğri gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında diş eğriliği görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini eğri görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri anahtar görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğri bacak görmek malının ve parasının çoğalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eğri yol görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri duvar görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğri kılıç görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eğri bina görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir