AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri anahtar görmek

Kahve falında eğri anahtar görmek

Kahve falında eğri anahtar görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında eğri anahtar gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında eğri anahtar görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğri iğne görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri bacak görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eğri bilezik görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri bina görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında eğri bıçak görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir