AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri iğne görmek

Kahve falında eğri iğne görmek

Kahve falında eğri iğne görmek şansın çalışmaya başlayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eğri iğne gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında eğri iğne görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu eğri görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eğri anahtar görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri bilezik görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında eğri kılıç görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğri bacak görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eğri bina görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir