AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri kılıç görmek

Kahve falında eğri kılıç görmek

Kahve falında eğri kılıç görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eğri kılıç gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında eğri kılıç görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eğri bina görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini eğri görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında eğri bilezik görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında eğri duvar görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında burnunu eğri görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında eğri bacak görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir