AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu eğri görmek

Kahve falında burnunu eğri görmek

Kahve falında burnunu eğri görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, zor ve kötü günlerden geçeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Kahve falında burnunu eğri gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında burnunu eğri görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Kahve falında eğri yol görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş eğriliği görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini eğri görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğri iğne görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğri bina görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir