AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri duvar görmek

Kahve falında eğri duvar görmek

Kahve falında eğri duvar görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri duvar gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Kahve falında eğri duvar görmek fakirlik yaşayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu eğri görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini eğri görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eğri bıçak görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine inanılır.

Kahve falında eğri iğne görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eğri bina görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğri kılıç görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında eğri bilezik görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir