AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğri bina görmek

Kahve falında eğri bina görmek

Kahve falında eğri bina görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında eğri bina gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında eğri bina görmek işleri yoluna sokacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğri kılıç görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eğri bilezik görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında diş eğriliği görmek güzel haberler alınacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında dişlerini eğri görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında eğri yol görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eğri anahtar görmek işinde en iyisi olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir