AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş eğriliği görmek

Kahve falında diş eğriliği görmek

Kahve falında diş eğriliği görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş eğriliği gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında diş eğriliği görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini eğri görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında eğri bacak görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu eğri görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğri yol görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında eğri bıçak görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğri kılıç görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eğri duvar görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, birçok iş kapısının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir