AnaSayfa / Genel / Kahve falında efkarlı sigara içmek

Kahve falında efkarlı sigara içmek

Kahve falında efkarlı sigara içmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında efkarlı sigara içmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Kahve falında efkarlı sigara içmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Kahve falında derste sigara içmek giderileceğine, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında babayla sigara içmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde sigara içmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek bunun şans olacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasını sigara içmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Kahve falında sigara içmek istemek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalettir.

Kahve falında sigara sarıp içmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir