AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sigara içmek

Kahve falında başkasını sigara içmek

Kahve falında başkasını sigara içmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını sigara içmek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ıslak sigara içmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti içmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste sigara içmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sigara içmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle sigara içmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve sigara içmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir