AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla sigara içmek

Kahve falında babayla sigara içmek

Kahve falında babayla sigara içmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında babayla sigara içmek gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulur.

Kahve falında babayla sigara içmek büyük paralara sahip olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde sigara içmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir