AnaSayfa / Genel / Kahve falında derste sigara içmek

Kahve falında derste sigara içmek

Kahve falında derste sigara içmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derste sigara içmek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Kahve falında derste sigara içmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında otobüste sigara içmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle sigara içmek zamanının boşa gideceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle sigara içmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, üzücü haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarma sigara içmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında oruçlu sigara içmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste sigara içmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek çok sorunlu günler geçireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir