AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı sigara içmek

Kahve falında çikolatalı sigara içmek

Kahve falında çikolatalı sigara içmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı süt içmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı kahve içmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını sigara içmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, emeğinden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gizlice sigara içmek parasız kalacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir