AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarını kazdığını görmek

Kahve falında mezarını kazdığını görmek

Kahve falında mezarını kazdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işinin ehli olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında mezarını kazmak işlerinin yaver gideceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yeni mezar kazmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında babasının mezarını kazmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eve mezar kazmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir